Vrienden van Sakura.

QRM biedt mensen de mogelijkheid om hun verworven competenties te herkennen en te laten erkennen. QRM biedt verschillende mogelijkheden om op korte termijn inzicht te krijgen in uw verworven competenties. Voor bedrijven biedt QRM de tool om actief te sturen op de (gewenste) competenties van medewerkers. Daarbij zijn de (toekomstige) functie-eisen leidend. Het is mogelijk uw certificaat binnen 3 maanden te halen.

Neem eens een kijkje op de website van QRM.

Bij Kolkman Wonen kun je terecht voor raamdecoratie, zonwering, horren, traprenovatie en vloeren. Met hun bus vol stalen, komt Annelieke bij je thuis om advies te geven waarna Ferdy alles vakkundig komt installeren. Een top-team!

Neem eens een kijkje op hun website: kolkmanwonen.nl

Met de producten van Marianne Design maak je zelf de allermooiste kaarten. Met deze Creatables, Craftables, Collectables, Design Folders, stempels, papier en diverse andere leuke materialen voel je je een echte designer.

Neem eens een kijkje op de website: mariannedesign.nl

Wij geloven dat als we de wereld beter willen achterlaten dan we die aantroffen, we bullsh!t die wereld uit moeten helpen. Dat doen we door met bedrijven op merkreis te gaan om samen betekenisvolle heldenmerken te creëren. Wij helpen ze om hun identiteit weer terug te vinden, waarde centraal te stellen en vanuit die betekenis te werken en positieve verandering te creëren.

Bekijk de website van Creating Heroes.